Askø Strandvig Grundejerforening og Askø Vandværk
Loppemarked på facebook

Nu på facebook: Loppemarked Askø-Lilleø

Der har været udtrykt ønske om et trykt/digitalt loppemarked til brug for fastboende og sommerhusbeboere på Askø og Lilleø. Forslaget har været forbi bestyrelsen, som er kommet frem til, at facebook er det nemmest tilgængelige medie i denne sammenhæng, fordi opslag på en gruppe her kan opdateres af brugeren selv.

Derfor er der oprettet en gruppe på facebook, der kan søges under navnet:

Loppemarked Askø-Lilleø

Det er en lukket gruppe for medlemmerne. Det er en salgsgruppe primært forbeholdt mennesker med tilknytning til Askø og Lilleø, enten som beboer eller sommerhusejer. Den er oprettet som led i at gøre det nemmere at formidle en kontakt til hinanden, når man ønsker at sælge og købe brugte/gamle/aflagte ting og sager på øerne i stedet for at skulle til fastlandet.
Der er inkluderet nogle få, men simple regler omkring brugen af gruppen; disse kan læses, når man melder sig ind.

Bestyrelsen er bevidst om, at ikke alle er på facebook, og her kan der stadig gøres brug af opslag på området eller de almindelige loppemarkeder på øen, der bliver afholdt med mellemrum. Det er også muligt at sælge på vegne af en anden, så har du et familiemedlem, der kan slå en ting op i gruppen for dig, så er dette også lovligt.

Har du noget til salg - eller efterlyser du noget?
Så meld dig ind i gruppen og prøv hvor nemt det er!

Side opdateret 15-12-2020 til forsiden